Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESP/WH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam skromne pytanie - ktoś potrafiłby zakomplikować program, abym mógł polatać sobie w grze na ESP. Chodzi mi tylko, aby były jakieś znaczniki nad drużyną przeciwną, lub obramowanie. Potrzebuję to do prostej gry, którą da się łatwo zcheatować - I.G.I 2 Covert Strike. Za udzieloną pomoc na 100% dostaniecie nagrodę ;)

8372383248.png
Opublikowano

Witajcie. Mam skromne pytanie - ktoś potrafiłby zakomplikować program, abym mógł polatać sobie w grze na ESP. Chodzi mi tylko, aby były jakieś znaczniki nad drużyną przeciwną, lub obramowanie. Potrzebuję to do prostej gry, którą da się łatwo zcheatować - I.G.I 2 Covert Strike. Za udzieloną pomoc na 100% dostaniecie nagrodę ;)

Do jakiej wersji gry to musi być? Chodzi Ci o v1.2?

Bo tylko tam chyba da sie grać multi ;3 

Opublikowano

Możesz czegoś takiego poszukać w internecie, ta gra jest dość stara więc łatwo możesz zrobić "cheata" poprzez program "cheatengine"

Na przykład na GodMode :] 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz czegoś takiego poszukać w internecie, ta gra jest dość stara więc łatwo możesz zrobić "cheata" poprzez program "cheatengine"

Na przykład na GodMode :] 

To może powiesz jak to zrobić :)?

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...